Богдан Богданов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции (БАИ), ще

...
Богдан Богданов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции (БАИ), ще
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на БАИ отива в Токио за участие в инвестиционен форум

Богдан Богданов, изпълнителен шеф на Българската организация за вложения (БАИ), ще вземе присъединяване в 17-я годишен японски капиталов конгрес. Той стартира на 7 септември в японската столица.

Това е частно събитие на най-влиятелните пенсионни фондове, застрахователни компании, доверителни банки и инвестиционни консултанти в Япония, прецизираха от Българската организация за вложения.

По време на форума ще бъдат показани тематики, свързани с стопански и регулаторни вероятности за България и Източна Европа, както и промишлености и браншове, избрани за дълготраен напредък. Специален акцент ще бъде подложен върху опциите за вложения в автомобилостроенето и машиностроенето и развиването на ИТ и услуги за аутсорсинг на бизнес процеси.

Участието на Българската организация за вложения във форума има за цел да  представи изискванията и опциите за вложение, пускане и развиване на бизнес у нас. То е част от плана „ Утвърждаване на България като сполучлива капиталова дестинация ” по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност ” 2014-2020 година. Той се съфинансира от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР